Mėsos užkandžiai

VYTINTOS KIAULIENOS JUOSTELĖS

Aukščiausia rūšis

Vytinta kiaulienos nugarinė, supjaustyta plonomis juostelėmis, prieš tai sūdyta sūryme iš natūralių prieskonių. Dėl savo švelnaus skonio šis produktas ypač tinka prie taurės vyno.

VYTINTOS DEŠRELĖS "GARDUMĖLIS"

Aukščiausia rūšis

Malonaus skonio vytintos dešrelės - tai puikus užkandis, tinkantis tiek prie alaus, tiek prie gaiviųjų gėrimų. Šios dešrelės neabejotinai papuoš jūsų vaišių stalą ir nepaliks abejingų jo skoniui ir vaizdui.

KARŠTAI RŪKYTOS KIAULIŲ AUSYS

Kiaulių ausys sūdytos natūralių prieskonių ir druskos mišiniu, rūkintos kaimiškoje rūkykloje ir galiausiai išvirtos virimo katile. Puikiai tinka kaip užkanda prie alaus.

SŪDYTI KAIMIŠKI LAŠINIAI

Aukščiausia rūšis

Pagal protėvių tradicijas sūdyti lašiniai, pabarstyti natūraliais prieskoniais. Tai vienas seniausių ir autentiškiausių gaminių, ne veltui prigijęs tiek paprastų žmonių, tiek dvarų virtuvėse. Net ir šiandien jie laikomi vienu sveikiausių mėsos maisto produktų.

SŪDYTI LAŠINIAI GURMANAMS

Aukščiausia rūšis

Pagal senolių tradicijas sūdyti lašiniai, dekoruoti prieskonių mišiniu, suteikiančiu subtilų, švelnų skonį.